God natt<3

jag vill bara säga god natt innan jag lägger mig

Idag

I dag har jag inte gjort så  mycket jag har varit och handlat mat till ny år varit hemma och myst med min lilla kusin och sen kom mormor och morfar och drack caffe med oss och hade det litte mysigt=). Sen komma alla hemma och då började mamma och hennes syster att laga mat. Efter maten klippte mamma mig och mina kusiner=) Så jag började dagen med sen sliten frisyr och slutar dagen med en ny ocg fin frisyr.
inte min frisyr men så min skulle förstå!!!!=)

snart e det 2009

Hejsan hejsan
Snart e det ny år och jag ska fira det här på island det ska bli jätte kul. Min kusin vissa mig alla raketer vi ska skjuta och jag tror att jag aldrig har sätte så många hemma hos någon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAg ska träffa en av mina kill kusin som jag inte har träffat på typ 5 år. Men nu ska jag spela spel och ha mysigt med mina kusiner och släkt men om jag inte skriver i morgon så önskar jag er ett trevligt ny år.


island<3

Hejj hejj
Nu ar jag po island. I morgon ska vi soppa och sen blir det fest/bjudning. Jag bor hos mina kusiner i deras nya hus, det ar jette snyggt. Det ar 11 dagar kvar till skolan borjar=( Jag har treffat min mormor och morfar Dom kom och at midag med oss det var jette kul. PS jag kan inte skriva vora vokaler =( . SMS el. ring om ni vill =) men nu moste jag vara social med dom andra.
Skriver i morgon for hoppnings vis =) PUSS&KRAM ETG

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR<3

Hej hej
I dag är det julafton och jag ska snart hoppa in i dushen och göra mig i ordning.  Jag ska fira på vackra dalarö med hela tjocka släkten. Jag älskar att träffa alla. Jag hoppas att ni har det trevligt och roligt med mat och klappar.


massor med bilger kommer sendan tex bilder på  mitt pepparkakshus jag gjorde mm

Jul kul

Hej
Gå inn på den här sidan och skicka ett jul kort till dina vänner och familj. http://noje.telia.se/jul/mms.page

Dagens låt<3

 Jag börjar alltid att gråta när jag hör den hära låten och jag är säker på att du gör det! 
Varje gång jag hör den hära låten vill jag krama min pappa och aldrig släpa taget












en anna bra låt (inte dagens låt)

en läskig sak

Hej lyssna på låten



Vad tycker du?????

Dagens låt<3


Det här är dagens låt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

en rolig dans


!!!OBS!!!

Jag tror att det ät sista frågan som är fel det rätta svaret är på en ö


RSS 2.0