DET BLEV EN LIDINGÖ HELG <3

Har kommit hem från lidngö nu. har ju varit men min kusin nästan hela helgen. Det va jätte mysigt! först åkte vi till lidingös centrum för min kusins kompis ska öppna en liten barn affär "Liten på ön" tror jag den hette och sen behövde vi köpa lite mat. sen gick vi på en promenad men lilla hunden eller han är ganska stor. Hur mysigt som helst sen åt vi och titta på film.Sen på söndagen kom hennes man hem efter att ha varit och åkt skidor ngn stanns sen så gick vi ner till isen för att de bor precis vid vatten. Så gick vi över isen på en långpromenad, det va skit jobbigt det va hur djup snö som helst nästan upp till knäna men i alla fall så gick vi över till ngn restaurang som heter segelbaren eller så var det restaurang bryggan där tog vi en varm choklad. Sen gick vi litte till och sen vände vi hem. Det har varit en riktigt mysig helg! pusspuss

LIDINGÖ

flytter till lidingö nu över helgen hinner inte skriva mer. var på inflyttningsfest hoss vikku igår kommer bilder senare och även lite nytt i graderoben. pussspusss

NYHETER I GARDEROBEN! <3


Efter skolan stack jag in till stan och mötte upp clara, emilia och vikku och tog en fika. Sen gick jag till mammas jobb och vi gick och kolla i ngr affärer innan vi stack hem. jag fick med mig lite saker hem. jag tror jag ska in till stan i morgon såg nämligen en tröja snabbt när jag sprang igenom NK som jag glädjeligen skulle ta med mig hem!
jag hittade ngr andra saker på Zara som jag gillade men dom fick inte följa med mig hem idag!
I morgon är det FREDAG!!!

jag shoppa ett par svarta jeans, ett paljettlinne (långt) och en klänning



svarta jeansen (H&M)



mattsilver paljetter både på framsidan och baksidan (oversize)
(ZARA)



svart siden klänning typisk sommar klänning
den är flätad på ngt konstigt sätt vi bröstet. den är svart/grå
(zara)



PUSSAR


KUSIN VTAMIN!


ja då har man matte prov och so inlämning i morgon och jag har varken orkat plugga eller skriva.
jag börjar hålla mitt nyårslöfte "våga ta chanser och göra saker jag aldrig förut skulle elr. har gjort"
Idag slinga/färgade håret! haha jag vet mesigt men jag har aldrig gjort det, har aldrig vågat! det är ngr iallafall!
 Nu finns det bara ngr saker kvar!

sitter här med min vitamin well personligen tycker inte jag att dom är så goda.



puss på dig


DU GER MIG GLÄDJE I LIVET!

jag håller på att kissa på mig av skratt och maskara rinner ner för min kind sitter och chattar med Fredrika! HAHAHAHAHA!!!!! har inte skratta så här grovt på länge!!!!!

pussar


GOD NATT

God natt och sov gott pussar!!!


YOHANNA PRATAR OCH PRATAR :P HAHA (ROLIGASTE PER. ATT PRATA MED I MOBILEN!) <3

God morgon!
gissa vad jag hitta på sängen när jag kom hem från fredrika! ännnu en present från min mor!
jag måste ha en magisk säng! kanske inte är så bra ide att byta ut den här för en bredare! Sitter och pratat med Yohanna i mobilen och jag ska snart upp och dusha och göra mig i ordning men det är så varmt och skönt i sängen så jag tänkte mysa lite till! Som jag har nämn förut så ska jag ju ha ett praktiskt prov i musiken där man ska sjunga och spela men
tänkte om jag tar lite svårare piano solo så behöver jag itne sjunga!!! :D låten jag ska spela heter "River Flows in you" 

jag fick ett par svart jeans! :D jag har verkligen behövt ett par!


 



"RIVER FLOXS IN YOU"
(jag kan faktisikt början :P haha den är skit svår!!! )



PUSSAR!


DU KAN INTE SUDDA BORT LEENDET JAG HAR PÅ MINA LÄPPAR! ;D

jag MÅSTE börja träna igen!!! jag börjar tappa mina muskler!!!! jag längtar efter att det blir lite varmare så man kan börja spinga! jag måste bara köpa lite längrer spring byxor eller vad det heter. jag har faktisgt pluggat efter att jag somna och vakna efter en och en halv timme när det var mat. Nu ska jag bara läsa igenom allt så det sitter! Nu vill jag bara få provet överstökat!

ni får ett till just nu foto



GOD NATT


10 MINUTER SENARE!

jag orkar inte plugga längre!! jag är så trött!!!!
 tror jag ska lägga mig och sova och plugga mer ikväll!
jag ska kunna ALLT om Islam i morgon till provet!!! åhhh!!!


ÅH JAG ORKAR INTE MED DET HÄR!!!


idag blir det bara plugg plugg och ännu mer plugg! åh va jag längtar efter att bara slippa allt plugg! Som tur har jag spotify så jag inte dör áv allt plugg! nu låter jag som en lite barnrumpa men jag orkar verkligern inte!
imorgon efter skolan drar jag till BÄSTA Fredrika vi ska ha en lite tjej kväll eller vad man kallar det!? Har inte träffat den tjejen på länge!! Det ska bli så skönt med helg! men nu måste jag plugga om jag ska lyckas få MVG på det här provet!!!

NU SKA JAG PLUGG SŨSEE YA!


SNART SKA JAG OXÅ SOVA

Nu ska ni få ett just nu foto, jag älskar svart vita foton!!! så här får ni ett!
snart ska jag gå upp och göra mig i ordning för sängen men först ska jag plocka undan lite i mitt rum för att vara super snälla städere kommer imorgon! dom är så trevliga! :D


NATTI NATT


TILL SOMMAREN!


Nu sitter jag här igen och skriver! jag såg den här kjolen på mogis blogg och blev kär!
Det är abercrombie and fitch och modellen heter Tara. Jag tycker inte att det den är så jätte dyr den
ligger på crika 50 dollar, vad ligger dollarn på? jag tror om jag inte minns fel 7,2 ni får räkna själva.
Min sommar skulle vara så mycket snyggar med den här!



all kärlek till er!


ÖVERRASKNING!

Igår när jag kom hem gissa vad jag hitta på min säng!? jag hittade nya
kläder som mamma hade köpt åt mig! älskar överraskningar!!!! jag har letat efter en look a like chanel jack man inte hittat ngn jag verkligen har gillat och ngn som är ganska plain, men den som mamma kom hem med det kunde ha blivit bättre!



look a like chanel jacka
vanlig t-shirt med lite puff arm man kanske inte ser det
och en rutig kjol till sommaren




PUSSSSSAR


MOCKA+SALT=FÖRSTÖR SKORNA!!!

HEJHEJ
nu borstar jag skorna! det borde vara olagligt att salta värgarna kan man inte hålla sig till sand/grus!!!!
jag hade mina svarta mocka klackar igår, vilket inte har varit min bästa ide! det är så jäkla halt på vissa ställen jag höll på att bryta benet på väg till skolan! men som tur kom jag hel till skolan! det blir nog inte bromma för mig det är omöjligt att komma upp och ner på klackar på vintern!

BEFORE




AFTER



Visst blev dom snygga nu när jag är klar med dom!

kram


WHAT IS THE DYSTONI GONNA BE?


Har varit på öppet hus östra real och bromma, jag borde inte ha gått på östra för nu kan jag inte välja mellan Design!!! jag älskar östra läget och allt men jag tror att design skulle passa mig mer. Fan att man inte skulle få välja två haha undra hur det skulle gå? jag vill ju mer in till stan det är det negativa med design gymnasiumet att det ligget i sickla inte så långt bara att ta tvärbanan men ändå! vi får se vad jag väljer om jag kommer att kunna bestämma mig.



puss puss puss pussar!


ENGELSKA GLOSOR KL. OO:35

Kom precis på att jag har engelska glosor till imorgon. de här glosorna är nog det märkligaste jag har sett på länge jag menar be big into ska tydligen vara vara jätteintresserad av. ska försöka lära mig de här glosorna så jag kommer in i design gymnasiet!!! håll tummarna för mig!!!!

veckan
måndag:
öppethus (design gymnasiet)
tisdag: öppethus (östra real) sen träffa fredrika kanske, PLUGGA till spnska provet
onsdag: PLUGGA till SO provet! spanska prov!
torsdag: PLUGGA till SO provet!
fredag: SO prov! inget bestämt


PUSSAR!!!


HAPPYHAPPYHAPPY

hejhej
idag va jag på öppethus på Design skolan i sikla skulle vara en dröm att få gå där!! i morgon blir det östra real med vikku hedda clara och emilia. sitter och stickar för skolan bestämde mig för att göra små skor till min lilla kusin barn som är på väg. det är lätt och går snabbt! ni får se hur resultatet blir.



vi får de om jag klarar av att göra dom, det får bli som det blir.

puss


DET KAN HÄNDA ALLA

det är inte förrän det händer än själv eller ngn när som man förstår hur skört
 livet är och att man ska njuta varje sec! man ska inte ta ngt förgivet! ena sec kan
 personen vara här och andra sec inte.


PUSSOCHKRAM


idag va jag på dop, hos en familje kompis hans minsta lilla son döptes till Erik Acke super söt liten unge!  men nu är jag hemma och i morgon kommer mamma hem. I morgon blir det lite shopping med cissi vet inte om jessicka och åsa hänger med  men sen så blir det bio  och då följer jessicka, åsa med iallafall. jag har ngr saker jag ska köpa det blir nog bara smycken im jag inte hittar ngt plagg, jag hittade ett armband i ella som och om det ser ut som jag tror att det gör så blir det mitt i morgon och så är armbandet även väldigt väldigt snyggt!
nu ska jag njuta av mina tidningar ELLE och CHIC!!!!
Kristna har sin bibel och jag har min! min är CHIC!


CURLY CURLY

God morgon upptäkte precis att jag har en kvart på mig att bara ta det lungt! Idag tod jag mig tiden att locka hela håret det tog en tid men nu är jag klar och jag blev så där nöjd ajg passar inte i det! tycker jag. jag satt tyck med NO läxan i två timmar och förståd inget!!! ajg har inte jobbat med det kapitlet på 1år så hur ska jag komma ihåg det! aja jag måste pluggaplugga usch!!! men idag så blir det inget plugg det är ju fredag


pussar


GLEE

HIS SOOO HOT!

helt klart den snyggaste i glee club anledningen vrf jag kollar! :P haha


SLUTET GOTT ALLTING GOTT

Hejhej

min dag har inte varit den bästa! den började helt okej jag var till och med i tid ut genom dörren och ajg trodde jag skulle äntligen komma i tid till skolan men nej då först behöver jag vänta på ett rödljus så är precis på korsningen till skola, som tog 15min att bli grönt! sen för att han ska gasa och inte stanna vid hållplatsen så ajg behövde åka ända till fridhelmsplan för att sen missa bussen och behöva vänta 6 min på nästa buss! åh... för att sen komma alldeles för sent till skolan! där det väntade 80min SO sen så sista lektionen hade jag musik där ajg fick reda på att jag kommer att ha ett musikhistoria prov v. 8 och sen ett till ngn gång och sen v. 19, 20, (21) praktiskt prov där ajg ska spela piano elr. gitar och sjunga!!! sen efter skolan stack jag hem och sov va så himla trött! men i morgon är det fredag! JIPPI fast sen så åkte jag och pappa och köpte hem sushi för att mamma inte är hemma så gjorde vi det enkelt för oss! :P det va jätte gott och nu ska jag ge mig på NO läxan som jag tycker är omänsklig förstår inget och det hjälper ju inte att jag har tappat bort NO boken!

KISS ON THE LIP


KOMMER INTE PÅ NGN RUBRIK

hejsan
ligger i soffan och tittar på american pie finns verkligen inget annat på tv haha fast den är ganska rolig!
jag har skit ont i magen (träningsverk)! träna dag!  ucsh va jobbigt!

dagens inspiration! 
Foto:
puss


JAG SIKTAR HÖGT!

¡Hola me llamo Tinna!
sitter och pluggar spanska till provet nästa vecka! (framgång!) det går faktiskt ganska bra.
jag siktar högt den här terminen! jag har aldrig gillat att plugga därför gör jag nästan aldrig det som kanske är dumt, men alla är olika. och jag har aldrig hafte en plan över vad jag vill göra jag är en sån där som pratar/gör först och tänker sen som i många falla är inte så bra! jag avskyr att planera saker i framtiden jag är mer för impulsbeslut! och jag har alltid haft tur med att allt ordar sig (peppar peppar ta i trä) som tex läxor och sånt tråkigt! det ända ämne jag pluggar igentligen till är SO. men den här terminen som var gick det bra och det ser man på mina betyg jag höjde mig i 6 ämnen som kanske inte är så mycket men det är ändå ngt. men nu ska jag bara lycks behålla dom. aja man får hoppas på det bästa!



beso beso
puss puss


SUMMER LOVE

 


Kläning: H&M 199kr
Skor: H&M 199kr
Ring: H&M 49.50kr
Solglasögon: Wayfarers ca 800kr på NK

pussar


PLANERAR SOMMAREN <3

Hejhej
jag längtar redan till nästa lov! inget är bestämt vad vi ska göra på sportlovet om vi ska åka någonstans eller bara stanna hemma. men på påsklovet kommer hela släkten och då menar jag hela familjen mammas sida och pappas sida åka till sälen vi har hyrt två stugor. det ska bli jätte mysigt åka skidor, afterski och allt sådant men det är ganska skönt att min kusin kommer oxå som är 17 slipper jag vara själv med alla småttingar! sen i sommar vet jag inte riktigt om det är ngt bestämt men förmodligen Brela i augusti med Fredrika vi ska se om det kanske blir 10 dagar haha jag fick bestämma vilken månad vi skulle åka och så klart valde jag augusti det händer mest i byn då vrf och så finns det snyggas killar då vet inte riktigt vrf haha. sen blir det nog seglar grejen på rödlöga igen, dalarö, lidingö, kanske kanske island det bror på. sen vet jag inte mer.
men om jag ska orka gå upp imorgon så borde jag nog prova att sova nu!
pussar!!!!


MY LIP GLOSS TASTE DELICES, YOU'D LIKE IT!


I morgon är det skola igen! óch jag kan inte komma på vad jag ska ha på mig! juste jag hitta halsbandet efter en lång tid av letande! nu är lovet slut och jag har haft ett helt okej lov, shoppat ganska vilket är toppen jag kanske äntligen har ngt att ha på mig!


HITTAR INTE MITT PÄRLHALSBAND!!!

Åh jag hittar inte mitt långa pärlhalsband som jag har fått av mamma!!!
och så har jag ett annat problem! vad ska jag ha på mig släkten kommer snart för att fira mamma!
och jag har inget att ha på mig!!!!


HELLO PEOPLE!

IDAG FICK DET BLI

min nya tunika från zara
världens skönaste jeans från H&M

enkelt men så skönt!


YOU MAKE MY HEART GO BOOM BOOM!

Nu längtar jag så otroligt mycket efter sommaren! efter att bara kunna gå ut med jeanskjol och en lös t-shirt eller ett linne inte mer komplicerat än så! !och efter värmen!
jag längtar efter att kunna sätta på mig högklackat och gå ut! haha jag vet det låter konstigt men jag förknippar sommare med bland annat det! det är bara 5 månader tills sommaren börjar komma! jag börjar redan undra vad som kommer finnas i affärerna till sommaren! haha ja jag har inte sagt att jag är riktigt helt normal!

Chanel! LOVE!
chanel är min största ikon. tyvärr så lever inte hon idag! men de har lyckas hålla kvar hennes kännsla!
jag skulle  bara kunna önska att de här plaggen hängde i min garderob just nu!





MY NEW SOMMAR LOVE!

Jag tycker att skor och väskor är nog det bästa människar har kommit på!
jag menar en väska eller ett par skor kan liva upp hela klädsen!!!
ett par lite ljusar jeans och ett vitt linne med ett par högklackat (ngr som verkligen sticker ut)
and your good to go!





sov gott alla!


I LOVE YOU JIMMY.C!

Hejhej
jag försöker komma på vad en låt heter! det är den som är på let's dance reklamen! men jag hittar den inte så om ngn vet vad den heter så säg gärna!

det va skit kul att åka skidor första åket är ju alltid lite läskigt men sen så susande vi ner för backarna :P haha jag tycker att det är skit läskigt med små ungarna som åker är STÖRTAR ner för backarna! jag höll på att åka på en idag! men efter 2 timmar blev vi hungriga efter att inte ätit ngt på hela dan/förmiddagen har aldrig varit ett stort fan av frukost så gick vi inn i stugan efter typ en kvart gick vi ut och åkte ännu mer. sen så åkte vi hem och jag träffa mamma på bussen och blev lyckligt överaskad med en påse som hade ett par skor i den!!! ett par från Jimmy choo for H&M.
 
sen så har jag bara tagit det lunget efter jag kom hem, så himla skönt!

bilder från idag

emilia i baken



clara i backen





hedda i backen




och jag i backen


pussar


SKIDOR

godmorgon!
idag blir det skidor med emilia, hedda, viktoria och clara. det  fick bli hamarbybacken kanske inte bästa backen men när pch sen kan man låna skidor där. tar med mig kameran så det laddas upp lite bilder sen.
puss


BESVIKELSE ÄR BARA EN LITEN DEL AV DET!

hejsan
jag har tagit det lungt idag och bara slappat. ganska skönt!
snart är lovet slut  på sätt och vis är det skönt. att komma till baka till rutinerna men inte att allt plugg väntar på en! mitt lilla projekt som jag har pratat om är jag inte riktigt klar med det tog lite längre tid än vad jag trodde, säger tidsoptemesten :P

me


HEMMA FRÅN STAN

Hej det har blivit så kallt ute nu! jag och fredrika va på NK rean men det  va så otroligt mycket folk man kom knappast fram! jag har fått med mig tre saker hem och även dom från zara jag förstår inte vad som har hänt jag brukar aldrig hitta ngt jag vill ha på zara men nu hittar jag massa! :D en kofta och två blusar

ljus blå perfekt till sommaren



söt vit blus med gullig detalj där upp




bliden blev verkligen jätte konstig koftan är mycket sötare i verkligeheten och den är inte så lång
som den verkar!


PUSS


VÄNNER

jag antar att jag har blundat hela tiden för att jag inte har velat se saningen, men för eller senare måste jag öppna dom! antar att jag har gjort det nu! jag är inte dum jag fattar, jag säger att jag inte bryr mig men det är en lögn! det hhar funkat hitentills men inte längre! jag tänker inte låsas som om inget längre!


DISNEY ON ICE

ändrade planer ni får veta mitt hemliga projekt i morgon för jag glömde bort att jag ska på disney on ice med mina små kusiner. nu sitter jag och väntar på att dom ska komma, ska se om kjag hinner lägga upp dagens outfit



långa skjortan va en julklapp från mina små kusiner
oj nu kommer dom pussss


TOP SECRET!!!

jag har ett hemligt projekt på gång! som ni får vet allt om i morgon!
jag ska ordna allt i morgon, måste upp tidigt (klockan 10) jag längtar faktiskt lite till skolan! inte efter skolan men efter att ha ett schema, tider men inte efter riktiga skolan! haha.


ETT NYÅRSLÖFTE SAKNAS!

Nyårslöte?
Jag har inget nyårslöfte!!! hm vad ska det vara jag kommer inte ihåg vad mitt va 2009.
men jag måste komma på ett! och jag tänkte det skulle vara bra om jag skrev dey här på blogen så att jag inte skulle glömma bort det! men nu måste jag bara komma på vad det ska vara! och jag tänkte hålla mig vid ett kanske två men fler än så blir bara jobbigt att hålla reda på!

Funderingar!
 nyårslöften är det verkligen nödvändigt eller är det bara en tradition man håller sig fast vid?
jag tänker komma på ett som är så bra och roligt inte som de vanliga som tex få bättre betyg, sluta röka mm ni vet! jag säger inte att de inte är bra löften men jag vill ha ngt helt annat men jag bara inte vilket!?




I SAY THIS WITH A SMILE ON MY FACE

jag behöver sömn och te!
det finns tre personer som saknas i mitt liv just nu! det är inte det samma utan dom!
Fredrika, Vikku och Hedda nu får ni ta och komma hem!






pussar till er


EN VINTER DAG MED TVÅ VÄNNER

min dag har varit jätte mysig! först åkte jag in till stan med clara och kollade i lite affärer för att jag kollade efter en halsduk och clara efter en jacka och mössa. Hon provade en grå mocka jacka med päls som va JÄTTE snygg! jag hittade allt annat än vad jag letade efter tillslut köpte jag en jätte söt cardigan på rean på ZARA. sen gick vi mot hötorget för att möta upp Emilia och för att se på Avatar som va faktiskt ganska bra bättre än vad jag trodde. så nu sitter jag här hemma och tittar på en film med popcorn i halsen.



pussar


PIECE AND LOVE

GODMORGON!
jag har varit väldigt duktig i dag och tagit bilder på olika kombinationer med lite gammalt och lite nytt i garderoben. Det blev en blandning av H&M och Odd Molly.


kofta: odd molly
kläning: Odd molly (julklapp från faster)
Jeans: H&M


kläningen har väldigt söta detaljer





en annan kombo är



cardigan: odd molly
samma kläning och jeans

nästan samma kombo som förra men lite mer färg lite mer sommrig om man kan kalla det det

cardigan har oxå väldigt söta detaljer/broderier



pussar!


FÖRSTA INLÄGGET SOM 2010

Första dan på 2010
vart ska jag börja... jag mitt nyår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det viktigaste av allt är att det va riktigt kul! men kan beskriva mitt nyår med 4 ord massa mäniskor, vänner, riktigt kul och såklart FEST!
som jag sa förut så hade vi middag hemma hos Clara sen dråg vi hem till hennes kille kompis där det va 2 andra killar oxå sen drog vi på fest.




puss


RSS 2.0