IT'S A DREAM AWAY

Min dag har carit underbar och Sex and the city va helt magnefik! och kläderna was to die for! louboutin skorna I muste have! Ni vet väll alla hur man vet att ett par louboutin skor är just louboutins, jo det väll kända under/baksidan av det vackra små skapelserna. Alla louboutin skor är nämligen tomtelack röda





SEX AND THE CITY KYSSAR

DET BLEV JORDGUBBAR IGÅR...

Jordgubbar med smält choklad! och en rolig film! super mysigt!


CHOCOLATEKISS

SEX AND THE CITY 2 IKVÄLL



KYSSAR

ÄNNU INGEN KLÄNNING...

Jag hitta en jätte söt klänning igår men jag kände att det inte va riktigt balklänning mer en klänning man har på bröllop, den va super snygg! efter allt letan efter en klänning så gick jag och gjorde naglarna. medans jag och fredrika fick våra naglar gjorda, har ni ntänkt på hur många sitter och snakcar skit om deras omgivning till manikyristen! jag och fredrika satt och skratta.
visst blev dom fina!!!!


Tyskland vann igår
jag tycker att dom va bäst och roligast! men sen så såg jag inte hela


KYSSAR PÅ ER

PANIK!

jag har ingen balklänning och balen är på trosdag! jag börjar få lite panik! så nu ska jag leta förfullt idag och sen ska jag fixa naglarna med fredrika oxå.

lördag: hitta balklänning och fixa naglarna med fredrika
söndag: valla och sen Sex and the city med cissi
måndag: sola, skola, träning
tisdag: photoshoot
onsdag: sola och skola
torsdag: BALEN
fredag:
åker på klassresa eller studentskiva har inte bestämt mig
lördag:klassresa
söndag: klassresa och åker hem :(

som många av inte vet för jag har inte skrivit det i blogg så fick jag av fredrika i födelsdagspresent att vi ska fotas av en fotograf SUPERKUL! och det är det som händer på tisdag.  jag tycker att svart vita bilder är de finaste!

tre ego bilder



KYSSAR


ÅHHHHHHH

Att jag aldrig lär mig!!!! jag väntar alltid till sista sec nu ska jag lära mig hela riverflows in you och jag har bara ikväll på mig!!!!!!!!!!


det här har jag framför mig ikväll plus att jag måste plugga till teknik provet imorgon! aja jag kan bara skylla mig själv!




vill ni veta en sak oxå jag är inte så bra på att läsa noter! JIPPI MIG!

SWEET SIXTEEN <3

Min dag har varit helt underbar! jag menar kan dagen bli bättre än när dagen börjar med vanlijhjärtan, saft och liljekonvaljer! mina tre favoriter! Dagen i skolan har varit väldigt lung och härlig lite senare åke vi inte till stan och åt middag. Jag kunde inte ha haft en bättre dag!



KYSSAR FRÅN FÖDELSEDAGSBARNET!

VARM KOPPCHOKLAD I MITTEN AV, TYP SOMMAREN

Varmchoklad med mörk macka med ost!

hahaha!

DARK CHOCOLATE WITH A TOUCH OF SEA SALT!

MUMS MUMS!  sitter och äter mörk choklad med havs salt!
pussar!
me today



SLUT...

Nu är jag helt slut efter en dag av bakning, skopping, plantering och städning! och fortfarande har jag mycket kvar! just nu sitter jag och mosar smör som ska bli vitlöks smör för det bli biff till middag och salad med tomater och mossarela, kan det bli bättre?
oj jag publicerade visst inte det här inlägget.

Nu ska jag göra klart munkarna och donutsen och sen kolla klart på BYN och INT som går på 6:an!

JAG ÄLSKAR LIVET!

Nu är jag här igen! plockar iordning mitt rum till imorgon men det går inte så bra jag tror faktiskta att det är mer kläder på soffan än det var förut! det slutar alltid med att jag provar alla mina kläder eller de flesta. 
nu ska jag fortsätta! och sen ska jag baka äppel munkar och donuts!

Jag tycker att livet är underbart och jag tänker leva det fullt ut!



// KYSSAR OCH PUSSAR OCH KRAMAR OCH FLÖRTAR OCH HJÄRTAN!


(min favo nu)

EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD!

Just nu sitter jag och fredrika och funderar på om vi ska göra hemmagjord glass! mums vi sitter nämligen och tittar på leila lindholm och hon gör glass och munkar jag hade tänkt gör donuts i morgon till Släkt kalaset på söndag för underbara jag fyller ju år på tisdag! En ska ni borde vet om underbara Fredrika är att hon är väldigt konstig! hon sitter och mumsar sig för att att en kille för knäckebröds deg! fast jag börjar undra om det är killen hon säger mums.

Dagens snyggingar!




Dagens outfit!


JAG






FREDRIKA!




PUSSAR FRÅN DE MEST UNDERBARA MÄNNISKORNA I VÄRLDEN!


OH MY GOD TINNA HAR SKRIVIT ETT INLÄGG!

Kom hem för inte så länge sedan och nu har jag precis kommit ut ur duschen, jag va så sjukt varm när jag kom hem så jag hoppa in i du. Igår åt vi middag ute på balkongen där ner så otroligt mysigt! och snart ska jag träna. Ska måla naglarna snart men vet inte vilken färg det ska bli haha. men kan det verkligen bli härligare ute nu!? imorgon ska jag på modevisning på designgymnasiet kulkul! ska dra med mig fredrika också! Nu ska jag fixa en macka så jag orkar träna.



// KYSSAR


WILL MY DEARM COME TRUE?

Har varit ute i Vaxholm nästa hela dan idag det har varit jätte mysigt! ska ut på promenad nu // KYSSAR


JAG MÅSTE HA VARIT ITALIENARE I MITT FÖRRA LIV

Lunch är det bästa målet på dan! jag brukar inte äta lunch när jag är hemma men jag blev hungrig av solen. Så det fick bli tortilli i lunch. Jag älskar all italiensk mat, bakelser, italien ja allt.
I alla fall det fick bli lunch i solen mysmys!

// KYSSAR


SNYGGINGAR?

Åkte förbi ngr snygga killar förbi på vattenskotrar och jag vet inte om de va snygga men vi säger att dom va det! jag va sugen på att gå ner och fråga om jag fick prova men det hade varit lite konstigt! haha, jag åkte på en sån en gång innan i Hainan och det är nog en av de roligaste ska jag gjort!
(har tyvärr ingen bild på det tror jag men jag lånar en från google)




En bild på Hotelet (Hilton) som vi bode på Hilton
åh jag vill tillbaka det va så otroligt härligt där, vi va där med två andra familjer/kompisar till familjen.

// KYSSAR


THIS THE START OF SOMTHING BEAUTIFUL

Nu ska jag ut och sätta mig i en av solstolarna och läsa och njuta av vädret det är så otroligt varmt! här kommer även en blid av tröjan jag köpte i går på weekday.



nu är det vägen mot solstolen som leder mig


här är min vakra utsikt!



// KYSSAR

ÄNNU EN DAG MED VAKERT VÄDER!

God morgon blev väkt av mamma och pappa idag klockan sju för fukost pga att de skulle ut och spelagolf, och nu kan jag inte somna om hur trött jag än är! Men det betyder att jag har hela huset för mig själv till runt kl fyra!  Jag bli så avudsjuk när jag ser alla segelbåtar som seglarförbi utanför fönstret! jag vill oxå segla eller åka båt! jag har fått en ny favorit låt!

haha älskar den här låten!


//KYSSAR

IF YOU WERE HERE TONIGHT...

Det är så härligt nu när det bara blir varmare och varmare! härligt härligt! jag är LYCKLIG! haha behövde bara skriva det! det får bli allt för nu



// KYSSAR

MISS YOU HONNY BUNNY

Nu är jag trött och har ont i huvudet! men haft en härlig dag med yohanna på stan. Jag köpte en tröja på weekday lägger upp en bilden sen. Imorgon ska jag gör klart klänningen så ni får se hur det blir, hoppas det blir bra så att jag behåller mitt MVG! Och nu får Fredrika och cissi ta och komma hem! saknar er.
// KYSSAR


IDAG

Jag har inte bara en baddräkt när jag simmar/tränar, har det även på land.



me today


GOD MORGON SVERIGE

Ska hoppa in i duschen nu spelar hög musik precis så som det ska vara, ska åka inte till stan som jag sa igår och träffa Yohanna men jag känner mig fortfarande sjuk så vi får se hur mycket jag orkar.

// KYSSAR

I'M SLEEPY

God natt alla underbara människor! nu ska jag sova är jätte trött och jag tror jag ska träffa Yohanna inne stan imorgon, kuligt!



// KYSSAR

EN FANTASTISK FILM


Sitter i soffan och tittar på en film som heter Chocolat, jag har sett den flera gånger men det var ett tag sen jag såg den jag tror jag såg den sist i shanghai. I alla fall det är en av mina favoriter. Så nu sitter jag och tittar på den med mamma. Jag blir så sugen på Choklad när jag ser filmen

¨

// KYSSAR

VILL HA :)

Det finns en ring på H&M som jag gärna skulle vilja äga. men jag vet inte om jag vill ha guld färgad eller silver färgad. Jag tycker att den är jätte söt och jag som älskar fjärilar!
De kostar 49:50kr tror jag ska klicka hem den.


// KYSSAR

I KNOW YOU THINK I´M AWESOME!!!

Något jag tycker är skamm är att vi inte har abercrombie and fitch i stockholm! jag hitta en jätte söt klänning på deras sida!

Finns i massor av färger! tyckte att den här va sötast! perfekt till stranden!
Den kostar 34$ vilket inte är farligt alls.


PASTA A LA TINNA

Hejsan har haft en härlig dag har bara tagit det lungt! har planterat smultron mums! älskar att plantera haha jag låter som en lite tant. Idag är det min tur att lagamat och jag ska göra hemma gjorda tortellini med ricota och spinat och basilica brynt i smö med lite citron, min favorit!

men mina tortellini är som kuddar, kan vissa blid på hur det blev.
Ni kommer bli så sucktade! ;)



// KYSSAR

FULL RULLE

Efter skolan åkte jag hem till Fredrika och va där en stund och nu är jag hemma i mitt ljuva hem. Ska sy lite så jag blir klar med min volang/tublinne jag ni få se resultatet imorgon förhoppnings vis! Idag hade jag även svenska och No prov no provet va NP som jag missa. Det har varit helt underbart väder idag! så tummen upp för det och att det håller i sig! jag börjar bli frisk nu så jag ska nog börja springa igen och jag längtar efter det haha det trodde jag aldrig. Men nu ska jag sy så vi hörs!

Raka av mig allt kissie hår och klistra på mitt igen! och sen ´flög mina pumpade läppar i väg så nu vet jag inte vart de är!? så jag får nöja mig med mina vanliga igen! haha nej skoja bara så äklig är jag inte!


// KYSSAR


HÄRLIG DAG!

Det har varit en härlig dag! har haft slöjd hela dan och sluta tidigt på torsdag och fredag är jag ledig jippi!
nu ska jag sova börjar bli sjuk igen!
TODAY'S
Va hos Kissies Kirurg idag och pumpa läpparna!

och sen stack jag  till bobby och bad om en kissie frisyr!


// KYSSAR

HE IS THE DREAM

Kom precis hem från bion och den va verkligen jätte bra och super sorglig. Se den! ngr minuter före jag gick hemifån bytte jag kläder haha ja så nu vet ni det  oxå. men nu ska jag titta på Gee


// KYSSAR

FLOWER POWER

Ska snar iväg och träffa fredrika vid SL center och sen ska vi ta oss in till stan och titta i lite affärer och sen äta och gå på bio. Skönt att komma ut idag. har i stort sätt bara pluggat. det känns som om kl är typ 18 eller ngt men den är bara 14 SKÖNT!

idag har jag detta på mig (förlåt för så dålig bild!)
en klännign från HM graden collection med gulligt blomtryck och sen ska jag bara ha min svart skinjacka och en halsduk


//KYSS


WHEN I GROW UP I WANNABE A ROCKSTAR

Här är lite av nytt i min garderob

ett par marinblå shorts men dom är lite
stora i midjan så jag ska sy in dom
(ZARA)


bara en vanlig tröja det jag gillar med
den är att den är väldigt öppen i ryggen
(ginatricot)


lite tjockar tröja även denna är randig
 och super härlig
(ginatricot)


Sen köpte jag ett par högklackade för ngr veckor sen
men inte lagt upp blid på dom. är kär i dom! dom är ca 10cm emn hur bekväma som helst.
(ZARA)


// KYSSAR

UNDERBAR REGNING DAG!

Haft en underbar! Jag har varit på stan tittar ju runt på lite saker så jag vet vad jag ska önska mig. Jag Köpte ett par shorts och två tröjor. Sen valde jag ett par wayfarers som jag ska få bland annat i födelsedags present för det fanns bara ett par kvar av de jag vill ha de kommer inte ta in ngr fler. snacka om att jag hade turen på min sida idag och det händer inte ofta kan jag säga! Sen så åkte jag till min lillkusin och kolla på deras små kattungar som är 3 veckor tror jag hur gulliga som helst! och nu sitter jag här hemma och är skit trött! senart kommer blider på blogg jag lovar när min kamera blir återstäld!
här kommer dagens look



// KYSSAR


NU ÄR DET FREDAG

Nu känns det som fredag när man sitter och äter ostbågar! haha ja jag är barnslig men kan inte hjälpa det och har inget i mot det! Ska snart reservera biljetter åt mig och Fredrika till The Last Song som jag skrev om viste ni att det är samma som har skrivit The Notebook och Dear John! Coolt tänk att kunna skriva sådanna otroliga filmer. Men nu ska jag hosta klar och gå ner å göra en kopp te.

// KYSSAR


SÄG VAD DU VILL!

Här kommer dagens SNYGG VACKRA!

Jag är skar det här sofistikerade och eleganta!


// KYSSAR

ÄNNU EN DAG

Ligger hemma ännu en dag sjuk! åhhh jag håller att tappa det! nu när man börjar bli bra så kan inte jag i alla fall ligga still fast det är det bästa! Ja snart är det helg! Hoppas det bli toppen väder! åhhh jag vill shoppa vill gå på stan och bara njuta i det fina vädret som va igår! haha

cissi


// KYSSAR

GOD NATT FRÅN MIG

Ska snart sova har vänt på dyngnet. kan inte göra flera saker samtidigt så måste sluta skriva sitter och pratar med lisa i mobilen.
kyssar


DAGENS SUPER SNYGGA!!!

KÄRLEK!



// KYSSAR TILL DENNA OUTFITEN! <3

KYCKLINGSOPPA

Sitter och tvingar i mig lite kycklingsoppa och det går sådär. Åh önska att jag va frisk så jag kunde vara ute och njuta av det härliga vädret nu! som tur har jag frisknat till ganska mycket! men orkar inte skriva mer ska tvinga i mig soppan så vi hörs!

saknar seglingen!


kyssar från mig och kycklingsoppan


HÄRLIGT HÄRLIGT HÄRLIGT!

Ska snart hoppa in dusch och sen ska jag plugga lite! jag längtar till helgen! vilket underbart väder det är idag! skulle sitta fint med en stort glas iskall saft och en solstol och gärna bli frisk! Det blir bara fler och fler båtar som åker förbi så otroligt härlgit!!!
jag älskar att vara sjuk! mamma blir så snäll då eller snällare fick presenter igår
fick ett linne och en dress

perfect till sommaren kan dra över bikinin i brela eller bära men ett par snygga klackar!
den ser inte så spc ut men på va den super snygg! ett MÅSTE köp till sommaren!



Det är SNYGGA linnet kommer att vara hur snyggt som helst till ett par slitna shorts och snygga smycken!




// KYSSAR FRÅN SJUKLINGEN


SOLSEKEN PÅ EN PERFECT DAG


Ni får ta det här inlägget hur ni vill.

// KYSSAR

FILM DAGS!



TRE FILMER JAG MÅSTE SE
1. Dear John
2. Sex and the City 2
3. The Last Song

DEAR JOHN
är film som nockade Avatar ner på andra plats på usa:s bästa filmer.



En film jag verkligen längtar efter är SEX AND THE CITY 2!

 


Den tredje filmen jag måste se är The Last Song
(killen i filmen är SUPER SNYGG!!!)



KYSSAR FRÅN SJUKA MIG!


SJUKLING!

Nu är jag hemma från åland (eller jag har varit hemma sen i söndags) och är sjuk jippi har varit sjuk hela veckan och blir bara sjukare och sjukare så idag stanna jag hemma och missa NP i no inte lika bra, hoppas jag får göra det på måndag! men nu ska jag sova så jag blir frisk och sen ringa fredrika och se hur hon mår. hon är nämligen oxå sjuk tror hon skulle vara hemma idag. sen måste jag nog plugga lite! Jag har så lätt att börja gråta när jag är sjuk, jag vet inte vad det är som händer men jag börjar bara gråta förallt.


kyssar på er

RSS 2.0