dagens låt


Wild Child

Jag såg Wild Child för typ en månad sen jag tycker att den är jätte rolig så se den
Det visar sig att hennes mamma gick på samma skola och killen är så snygg.

Min vecka

Hejhej
Jag har varit riktigt sjuk hela veckan det böjade med lite hosta, sen feber, huvudvärk och hostan blev värre. jag har left på piggelin och varm halon saft=) I lördags åkte  jag och några kompisar från simningen skidor på Hammarbybackenoch sen åkte vi hem till min och hade en mysig tjej middag=) Det kommer bilder. Just det i dag får jag reda på om jag kommer i på rålambshovsskolan. Hoppas Hoppas!!!! Nu ska jag gå och sova litte.

Dagens låt dedicerar till två personer

Den här låten dedicerar til två personer (F&E) ni betyder enormt mycket för mig<3


Dagens låt

På grund av att det snöar. Inte riktigt min musik smak.

Tisdag

Hejsan
Tisdagar är en ganska lungn skoldag. Det börjar med slöjd, lunch, spanska,ekv och sist no. I dag hade vi American day då skulle man klä sig som en amerikan men så glömsk jag åär så glömde jag det. Alla skulle prata Amerikanska  men ingen gjorde det så det blev inte så mycket av den där American day men vi fick hamburgare till luch. I morgon har jag studiedag så jag ska träffa min lilla lilla nya kusin barn=) Jag var hos doktorn i går för min asma och sen fick jag livmordescancer spruta eller vad den nu heter. Jag har jätte ont i min arm efter det har två sprutor kvar=( <just det jag har träning i dag kommer inte håg tiden. Har lite bilder från ny år=)
Jag innan i ska skjuta raketer

JAg och min söta kusin sover

min kläning

mina skor


Sommar blider

JAg och min kusin ska åka peruglajd (tror att det heter det)

är på väg upp

jag på kräftskiva


Julen

jag var lite sjuk=(






Det var alla blider måste gå
PUSS&KRAM T


Lite blandat=)'

Hejhej
Jag kunnde inte sova i går så jag sätte på  min favorit film jag älskar den. Den heter A Walk To Remember. Om du inte har sett den så gör det. Jag var hemma hos fredrika i går det var jätte kul. Vi tittade på Good Luke Chake. JAg längtar till helgen. I dag lärde jag en tjej i min klass att åka skridskor på idrotten=) det var kul. MEn nu ska jag gå och titta på Sex and the city och sen på 90210=)
PUSS&KRAM T

Elina<3

Hej Hej
Jag vill berätta lite om elina från min synvinkel. Hon är en under bara person på alla sätt. Hon är som en syster för mig en syster som jag aldrig har haft. Hon betyder så grymt mycket för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne!!! Hon är alltid glad och vill alla väl. Jag har aldrig hört henne prata illa om någon, som ni vet om ni har läst hennes inlägg (gästblogg) så har vi inte kännt varan så läng men det känns som om vi har kännt varan i evigheter. Kompisar kommer och går men vissa är eviga och det är Elina. Jag skulle kunna skriva 100,000,000,000,000,000 sidor  om henne och vad hon betyder för mig och endå bara täka en liten liten del!!!!  Jag kommer alltid att finnas här för henne.
                                                                           Jag älskar min syster Elina <3<3<3


Gästblogg


©Foto Elina Lehvonen

Hej det här är Elina ( Tinnas kompis ) som bloggar.
I det här inlägget vill jag bara tala om för alla hur mycket Tinna betyder för mig.
Ví har inte kännt varandra så länge men ändå känns det så här...
Tinna skulle kunna vara min syster för vi är så grymt lika! Inte på utsidan utan på insidan.
Vi gillar samma saker, gillar inte samma saker, vi har samma intresse, vi tänker lika dant och vi beter oss lika dant.
Systrar älskar man ju. Jag älskar min syster Tinna! ♥
Kram och puss / Elina

Sjuk=( / Dagens låt<3

Hejhej jag är hemma och är sjuk i allfall här är dagens låt

mamma fyller år<3

Mamma fyllde år igår  vi hade det jätte mysigt hela dan. Runt 3 gick vi ut och åt lunch och sen runt 6 åkte jag till träningen. det var min söndag=)

Grattis mamma<3<3<3

RSS 2.0