BLÅ HALLEN

Ikväll ska jag till blå hallen för skolan och 6 andra skolor ska lära oss att dansa till balen. men först ska jag träffa lisa och alla och vi ska äta och sen dra till blå hallen sen efter ska vi nog dra ut.

puss på er

MINA GOGGLES HAR GÅTT SÖNDER!

TRASH
upptäkte igår att mina goggles har gått sönder! vilket är bra för det menas med nya! så tummen upp, märkte även nu att de har blivit ganska repiga av alla grenar i skogen. problemet är att jag inte hittar ngr jag gillar. jag tror jag vet vilka jag vill ha men jag vet inte vad de heter!? jag så ngn i backen som hade dom!


ME TODAY

haha ser nyvaken ut :P

MIN DAG
min dag har varit riktigt skön hade HKK i tre timmar och sen inget mer hade lite musik i typ 10min oxå. den här veckan får nämligen jag göra vad jag vill och får göra mitt egna schema sne hämta vi island och nu är dom här så det blir en stor middag och sånt. men nu ska jag plugga lite mer skit tråkig musik! ha det bäst

SO KISS ME

sitter nu och läser musik till mitt musik prov som jag ska göra i morgon! allt om barock tida musik men nu ska jag fortsätta puss på er




HEMMA FRÅN KLÄPPEN

Kom preics hem från kläppen och är skit trött ska sova nu!

puss på er och sov gott

ALLT ELLER INGET

GOOOOOOOOOOOOOD MORGON!
nu ska jag sminka mig och klä på mig för snart kommer pappa och ålockar upp mig för att köra mig till centralen där jag ska mötta freddi! har packat massa och som vanligt har jag packat mer än vad jag behöver men glömmer alltid det viktigaste såklart!undra vad jag kommer att glömma den här gången! Men nu börjar klockan ticka på ganska snabbt så bäst för mig att börja fixa mig!


// LOVE T


ALL YOU NEED TO KNOW IS THAT I LIKE YOU A LOT!

nu har jag städat klart ska nu börja packa, sitter även och äter upp godiset som vi ska ha på buss resan! vanar bara er att lämna aldrig godis med mig för ni lär inte få till baka det! jag upp täkte precis att jag har väldigt mycket rosa med mig haha ja ni som känner mig vet att jag älskar rosa! nu gick min camera sönder great! nu ska jag packa klart och sen sova så puss på er

IT'S THE ZSA ZSA ZSU <3

Ni som har sett elr kan sex and the city utan till och in vet vad det betyder!

Dag började med att jag kom till skolan och upptäkte att NP i engelska hade börjat för  en halv timme sen, härligt dagen börjar tänkte jag. vad har hänt mer idag inget spc tror jag haha i förrgår hade vi speed dating på engelska första riktigt roliga engelska lektionen! efter skolan stack jag till träningen 2 timmar fys min favorit!!! efter träningen så var det dags för middag så klart och för att mamma åkte till Tyskland idag så blev det suchi så klart!

min vecka

måndag-inget spc shoppa lite
tisdag-no prov naprapaten och sen sova
onsdag- NP engelska och sen träning
torsdag- tar bussen med freddi upp till kläppen vid ett
fredag- ÅKA SKIDOR och SNOWBOARD!!!
lördag-ÅKA SKIDOR och SNOWBOARD!!!
söndag- tror vi åker lite skridor om vi hinner och sen måste vi dra oss hem


nu ska jag städa mitt rum för island kommer på måndag och sen ska jag packa!!!

i min almanacka



// LOVE T

SEX AND THE CITY

Sitter och tittar på sex and the city på 3:an, älskar SEX AND THE CITY!!!




Jag hitta en jätte söt lite tunika/kläning igår på zara.


// LOVE T

580 INLÄGG

Vikkus iphone
Skrev ett långt inlägg på tekniken (på vikkus iphone) men jag råka deleta det så det bliv inget och jag orkade inte skriva om det. Det har varit en härlig dag idag men jag har en känsla av att det inte att bli lika underbardag imorgon har nämligen NO prov!!! så nu sitter jag här och pluggar och lyssnar på musik.. jippi!
Kläppen nästa
på torsdag åker jag och freddi till kläppen ska bli helt uderbart!!!! komma bort och bara åka skidor och bara ha riktigt kul! vi ska prova på snowboard igen men jag hoppas även på ngr skidåk.
På måndag
kommer island för näst nästa vecka är det ju påsklov och då åker alla på pappas och nästan alla på mammas sida åka upp till sälen och åker skidor, vi kommer att bli ca 22 st så vi blir ganska många. men det ska bli väldigt mysigt! som tur kommer min kusin så är 17 ska fylla 18 som är på mammas sida så jag kommer att ha lite kull iallafall! vi är massa barn så det kommer bli fullt upp.
På önskelistan
den här söta odd molly grovstickade kofta/tröja står på min påskönskelista
prefect på svala sommar kvällar!
fullsize
ligger på ca 2000kr
värt det tycker jag!!!
ryggen
fullsize

Ny mobil påväg
ska beställa den här mobilen imorgon!
mobilen är mycket snyggar i verkligeheten tycker jag personligen. men jag vet inte om jag vill ha en vit eller svart! tycker att den vita ser lite plastig ut!

det va allt för mig den här gången. håll ögonen öppna för ett nytt inlägg snart!

// LOVE T

Zzz

okej kan inte sova och har riktigt tråkigt.....

(älskar den här låten!)

// LOVE T

SOV GOTT ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR...

För nu ska bitchen lilla jag sova!
har varit en ganska lång dag och jag är trött som vanligt! haha nej men ibland kan sängen var det bästa som finns! Om 50 min så är det fredag! jippi yeah yeah

Lite bilder på mig och lisa på lovet!

Älskar den här bilden på mig och lisa!


haha ja vad ska man säga om den här bilden
man kan ju iallafall säga att vi är födda sanna rock stars!


haha ja vad ska jag säga titta och njut bara!


haha kan det bli bättre!


en till


i wanna be a rock star



// LOVE T

FORGIVE THEM EVEN IF THEY ARE NOT SORRY

Hemma efter en siss så där skoldag, har varit ganska trött missa träningen
 åhhhhh jag ville verkligen träna idag! orkar inte skriva mer ska ringa fredrika snart så ni vet det värt att anteckna hehe


// LOVE T

ATT LEVA FÖR DEN JAG ÄR

Underbart
jag har haft en underbardag idag och skrattat mycket!det har verkligen varit en mhysig dag idag! men sen blev det mindre härligt när jag skulle ta bild till ID kortet! har nämligen inte orkat fixa det för enns nu. aj håller på att få öroninflammation!
vet  ngn vad som hände utanför oscarteatern idag?





// LOVE T


BLÖT

CHOKLADBOLLAR
Sitter i köket vi fönstret med solen i ögonen hos Fredrika och hon gör chokladbollar, hahahaha fredrika gick nyss in skåpet haha jag hon i ett nötskal! oj nu blir det saft krig! haha

// LOVE T & F

BIO, SMULTRON OCH KOMPISAR


Idag va vi på skolbio haha det låter som om jag går typ i 1:an. Vi såg Fish tank och den var inte spc bra! innan bion åkte jag Lisa och viktioria in till stan och åt lunch på kofi (det stavas så, så ni inte tror att jag har tappat det helt) mysigt, älskar att vara inne i stan vid den tiden! efter filmen åkte jag och Lisa mot skolan igen för att möta upp becca men innan det så gick vi in på daglivs och köpte en stor smultron läskeblask mums. så hoppa becca på bussen och vi åkte hem till henne och baka kladkaka men vi baka den aldrig utan vi åt smeten! sen stack jag hem och nu ligger jag här.


smeten

haha becca och lisa

lisa och jag

// LOVE T

I'M HAPPY HAPPY HAPPY

vet inte riktigt vrf men glad är jag! det känns som sommaren verkligen är påväg nu! och resan med freddi är bestämd! allt är bokat!



// LOVE T


IDAG FYLLER EN GAMMAL VÄN ÅR

Grattis på födelsedagen
har redan sagt det men känner för att säga det igen, som sagt så har vi känt varann i 15år snart 15 långa år.
Jag hoppas att du har haft en underbar dag! 
Har många fina minnen även tårar och skratt med dig!




// TINNA


UNDERTIDEN!

Undertiden jag letar efer min usb sladd så kan ni roa er med nya twilight trailern



// LOVE T

SKIT

vet inte vart min usb sladd är till min kamera så kan inte ladda upp ngr bilder!


FAN DIG!

Sitter i sägen och är trött och fryser! ska sova snart tror jag! har varit en mysig kväll med kompisar!!! skriver  mer i morgon

// LOVE T

MIN DRÖMVÄSKA

En väska jag har varit kär i många år är den klasiska Chanel väskan! Det vår en dröm att få bära den på axeln!
väskor är nog ngt jag är beroende av jag älsak väskor! jag skulle kunna köpa upp alla min pengar för bara väskor!
jag kommer behöva leva på ett saladsblad om dan när jag flyttar hemmifrån om det ska räka till de väskor jag vill ha!en vaker dag ska chanel väskan vara min!  



// massa KÄRLEK T


DNA, GEN OCH KROMOSOM

Just nu sitter jag och pluggar massa eller jag ska börja plugga nu! har no prov i morgon på Arvet och DNA. I morgon kommer mamma hem från paris och jag har hört att hon har shoppat åt mig! jippi Tillbaka till provet jag tycker att biologi är intresant om människo kroppen och allt det där men jag är sjukt mycket att komma ihåg och vår lärare försöker verkligen inte underlätta för oss på G har vi 13 pungter vi ska kunna på VG är det 10 och på MVG är det och där är det bara 3 men alla är så invecklade som tex bekriv vad DNA är gen är och vad kromosom är! bara det här avsnittet av det här kapitlet är 34 sidor!så jag har 34sidor och ca 23 pungter jag ska läsa, besvara och kunna tills imorgon! men jag får skylla mig själv att jag inte börja plugga tidigare






// LOVE T


lalalalala

ahhhhhhhhhh en av mina favorit låt är på Glee :D :D :D

EVERY BODY LOOKING FOR LOVE OH OH...

Sitter och tittar på Glee, puck är såååååå snygg!!!
drömmer mig bort!




// LOVE T

FÖRSENAD

GOD MORGON
jag är en till sen försov mig. nu sitter jag och fundetar på om jag vill ha frukost? jag har aldrig förstått det där med frukost! usch jag gillar verkligen inte frukost. efter skolan ska jag in till stan för min farbror fyller år och han ska firas. om jag får sluta lite senare så ska jag hämta min lilla kusin på dagis men jag tror ingte att jag kommer att hinna.
// LOVE T


BUUUUUUUUU

Är sugen på att se en riktig skräkis! inte sådna där mesiga utan en riktig riktig riktig skräckis! och ni som känner mig vet att det inte är vanligt för mig! jag är aldeles för rädd för sådant!

ser den inte läskig ut!


// LOVE T

BABY YOU MAKE ME SMAILE EVEN WHEN YOU DONT KNOW IT!


ja vad ska jag skriva? det känns så tråkigt att bara skriva om det gammla vanlig vad man har gjort på dan ja det blir inte så mycket mer spänande än att jag har varit i skolan och sen hos naprapate. imorgon ska jag träna och juste jag har matte prov oxå sista för den här terminen men ajg orkar inte plugga och jag glömde boken i skolan. inte så smart!





// LOVE T

DET ÄR NGT SOM SAKNAS I MITT LIV... JUSTE DU!

Solen sken hela dan i dag och det var 5-6 grader idag! Det betyder att våren är påväg! härligt! efter skolan idag åkte jag till träningen. Nu är resan till Croatien/Brela bestämd och Fredrika hänger men som tur är! Sen ska vi kankse till Gotland och sen till Åsis på seglar gerjen tror jag i alla fall.


// LOVE T

20:03

vakna nyss somn adirekt efter att fredrika gått och det va drygt två elr ngt, skriver mer sen.
// LOVE T

VARMA MACKOR MED TE

Hemma från backen nu efter ngr timmar där och blå merken på rumpan och knäna! det va lite svårt att komma upp imorse men är man superwomen så är man!!! ;) jag måste ge mig själv en guldstjärna för idag. jag har aldig åkt elr stått på snowboard förut men nu kan jag nästan svänga och kommer ner för ganska lätta backar! men tack för våran jätte duktiga lärare! bilder kommer lite senare årkar itne ladda upp dem nu.
// LOVE T & F


HMOHAHA

sitter med Fredrika och tittar på Melodifestivalen och as garvar

SNOWBOARD

Imorgon blir det snowboard! jag och Fredrika ska lära oss snowboard inför kläpen haha jag  kommer att ha blåmärken överallt.  idag har vi varit på båtmessan hela dagen! men nu har min tunga frätit sönder av alla sura bilar.


skulle verkligen vilja ha en vattenskoter till sommaren! älskar att åka vattenskoter!
jag och Fredrika kanske gör det i Brela vem vet!?



// LOVE T


SKA BLI MITT TILL SOMMAREN!







Jätte söt bikini från H&M
topen:129.-
underdelen:99.-


i år blir det muycket bikinisar hitta ngr på viktorias secret!
men man kan inte kopiera tyvärr



klänning tror att den kan bli riktigt fin när man har bruna ben
349:-

hitta ngr saker på top shop men det gick inte att kopiera :(



wayfarer
kommer inte ihåg precis vad de kostar får kolla på NK

det blev inte så mycket orkar inte skriva mer nu :P
imorgon blir det båtmessan! wohoo va kul!


en riktigt bra låt lite jazz
Sade babyfather

SNABBA CASH

BIO
det blev ingen shopping orkade inte gå upp haha. så vi lunch hämtade pappa mig vi åt lunch och sen åkte vi och  in till stan och tittade på Snabba cash den va skit bra!!!  men i morgon ska jag in till stan och shoppa! Huvud personen i snabba cash är ju riktigt snygg! men jag tycker att filmen sluta dåligt.
Åhh jag måste bli frisk till helgen!


HOW CAN YOU JUDGE ME, IF YOU DONT KNOW ME

Imorgon ska jag in till stan måste ha lite nya kläder och sen ska jag göra om mitt rum ska bli jätte kul! Jag titta nyss på DH så himla bra! åhh jag älskar den serien! men GG är bäst av alla förutom SATC. på Fredag kommer Fredrika hem! jippi wohoo! på
lördag ska vi till båtmässan och sen ska vi sova hos ngn och på
söndag ska vi lära oss att åka snowbord haha vi får se hur det går.
Nu ska jag ta en kopp te och sen titta på en film tror jag mys!

// LOVE T


(ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN)

JAG ÖVERLEVDE! WOHOO

Hej igen nu är jag äntligen hemma efter typ två och en halv timme hos naprapat. hela jag knaka typ gjorde jätte on men nu är det skönt! ska dit igen nästa vecka på tisdag. Jag var hos en kille på fridhelmsplan som heter Tobias, han var liktigt bra! så om ni vill gå till en bra naprapat så gå till hnm!
Nu ska jag ta bort mascaran och sen lägga mig i mammas och pappas säng den är störst och så har de tv framför sängen skönt skönt skönt! så puss på er

// LOVE T

USCH...!

Prata nyss med pappa och han är påväg för att hämta mig, jag ska till naprapaten! det verkar jätte läskigt alla säger bara att det gör ont! kl. är 08:46!!! man ska INTE gå upp så här tidigt!!! och jag som trodde att jag hade tid 15 och va jätte glad men det va tydligen mamma! (för sin diskbråck) sen ska pappa efter mig så jag måste sitta och vänta på honom! haha alla vi går. sen måste jag fixa min mobil! men jag ska hem ovh sova efter är TRÖTTTTTTT!

BECCA ÄR BÄST!!

Sitter med becca och lisa i mitt kök och spelar kort faktiskt väldigt mysigt!!! vi spelar finns i sjön och jag håller på att vinna... inte åhh va tråkig jag är!!! jag är så trött men det är väldigt trött!faaaaaaaaaaaaaaaaan nu tog lisa min 3a!!!!! faaannnnnnnnnn nu tog mina drottningar!!!!! lisa vann , som vanligt hon är sååå bäst"!!!!!!!!:'( nu ska vi dricka te så suck it!




// LOVE T


1 MARS 2010

1 mars och snöstorm

Nu jag hoppa in i duschen och göra min iordning för att Lisa och Becca ska komma hit om en tag vi ska bara ta det mysigt ingen av oss va särskilt sugna på att gå ut i snöstormen!kan visa ett foto på hur det ser ut utanför mitt fönster! Jag laddar upp massa bilder sen vi har ju fotografen Lisa idag ;)




// LOVE T

PUKOD OCH EN SÖNDER MOBIL!

GOD MORGON!
det är inte min dag idag! igår hade jag sönder min mobil elr den gick bara sönder ;) och sen glömde jag bort min kod så nu behöver jag pukod! och så håller jag på att bli sjuk! har skit ont i halsen och typ feber! wohoo...
Ska ta en promenis till spelbutiken/posten här på lilla ön ett packet har anlänt med mitt namn på det!




//LOVE T

RSS 2.0