Haha jag visste att jag inte var någon boknörd!!!


DESPERATE HOUSEWIVES<3<3<3<3<3

DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR DEN 3 MARS!!!!!!!!!!!!!!!!! DET FÅR MAN INTE MISSA!!!!!!!!!!!


dagens låt

Saknar sommaren!!!!!!!!!!!!


!!!KOM SOMMAR OCH LETEA EFTER PROV!!!

HEJ, jag sitter här famför datan försöker göra klart SO och letear efter prov och tittar lite på gamla sommar bilder.  Jag längtar så efter sommaren.Jag vet inte vart jag ska prov och det börjar bli lite ont om tid. JAg ska nog bara vara hemma i dag mamma är hemma och är sjuk så jag ska nog ta hand om henne. Imorgon ska jag träffa min faster och vi ska ha en mys dag sen på onsdag ka jag åka buss till klapen där min kompisoch hennes familj väntar på mig och vi ska åka skidor och bo hos hennes farfar. Det ska bli jätte kul. I sommar ska hon följa med mig och min famij till vårat land ställe i kroatien (BRELA) jag längtar så.

i brela 08

utsikten från terasen

jag och kusin
lite av min sommar 08


MÅSTE HA DEN<3


Det är SONY ERICSSONS nya mobli XPERIA 1

shoppat hela dan

Jag har shoppat hela dan med mamma och pappa skullefixa nya skid kläder och en present till min kusin. Det blev inga skid kläder men kanske i morgon, men det blev 2 kjolar en kort kofta, en jack (super snygg) och en skjorta. HAr inga blider nu men kommer kanske sen=)

god morgon<3

God morgon alla trötta läsare jag. Nu sitter jag framför datan och ska plugga SO men det går inte så bra. Jag ska på min kusins kalas ikväll vi vet inte riktigt vad hon ska få från oss men men vi kommer nog på det snart.  måste plugga nu
PUSS&KRAM T

Vill ha mycket<3

Hejsan jag har haft en rolig och mysig dag i dag!!! Kollar runt på sidor och hittar mycket som jag vill ha.

MIN VILL HA LISTA

Jag tycker att väskan e så enkel och fin<3


Det här är min favorit


Tycker att dom är jätte fina

gullig<3 min stil


super snygg

Hemma hos Hedda<3

Hejhej
Jag är hemma hos hedda jag sov över hos henne. I dag är vi lediga för att vi hade öppethus i går som ni kanske inte vet så har jag bytt till hennes skola fast jag går inte i hennes klass. Jag går med Viktoria i d2 jag trivs verkligen. Jag och hedda har tittat på oc och ätit frukost.Vi har gjort oss i ordning ska till stan.    




Cheap monday jeansen och G-star tröjan

Måste dra
PUSSS&KRAM T

Fredag-Söndag

Hej jag har inte skrivit på några dagar tänktet skriva lite saker om vad jag har gjort.


FREDAG
Efter träningen sov Fredrika och Yohanna över hos mig det var jätte mysigt=)<3

LÖRDAG/ alla hjärtansdag
Gick jag och Fredrika och Yohanna på i taket lyser stjärnorna
Sen köpte jag en ros och chocklad och lite godis till mamma och pappa
Jag fick hanky panky trosa från mamma och pappa men pappa visste inte vad det var (mamma köpte den=))


SÖNDAG
Åkte jag och mamma in till stan och shoppa.
Det blev 2 par jeans, en t-shirt, en jacka och 2 par bhar

kommer blider=)
måste gå nu men skriver mer sen<3
KRAM&PUSS T

DIKT

I dag på svenskan skulle jag och en kille i min klass lyssna på en opra för att vi hade varit sjuk när dom andra lyssnade på den och under tiden skulle man skriva ner ord man tänkte på när man hörde låten. Mina ord va rädsla, mysteriskt, kärlek, kyrkan, munkar, förritiden, kör, oro, hjälp, vakert, melodi, kamp och krig. Sen när vi hade gjort det skulle man ta några av orden man hade skrivit och skriva en dikt. Min dikt blev så här:


R.K.O


Rädsla är en känsla och ett mysterie.
Kärlek är en känsla, en känsla som är vaker.
Oro är den känslan jag får när jag ser dig en kamp mot mig själv och mina känslor.
Rädsla, Kärlek och oro är ett oändligt krig.




Hejsan

I dag fick jag reda på att jag ska börja på en ny skola, skolan som Hedda och Emilia går på så det ska bli jätte kul. Jag ska på träning snart och i morgon är det tävling. Men jag skriver mer när jag kommer hem och då får ni reda på dagens låt.

Hemma/Dagens låt

Det är redan onsdag och jag hade ganska mycket att göra från skolan. Mamma har köpt en kalender åt mig. Mamma kommer hem snart och då ska vi åka och handla litte. Jag gick på träningen i går men jag träna inte jag hade inte träffat alla på en hela vecka och sakna alla. Alla var tyvärr inte där men men jag träffar dom på fredag. Det är ju landtränign i dag men för att jag inte är riktigt frisk så får jag inte träna men på fredag ska jag träna. Alla åtor håller på med tema KÄRLEK och vi håller på med en show. Jag har drama på EKV elevens kultur val så jag ska vara med ganska mycket. Jag och en annan tjej ska ha en talke show som hela showen handlar om och så kommer massa in i reklam avbrotet det kommer att bli jätte kul. Vi ska vissa den här showen för 9:orna 6:orna och föräldrarna. Det kommer att bli jätte kul=) På engelskan ska man skriva om en stat jag har New Jersey. Min dag har varit helt okej som en vanlig onsdag. Det finns en film som heter Jersey Girl och en låt som heter det. Det finns en gamal manlig artist som heter Bruce Springsteen som kommer från New Jersey och han är den som sjunger Jersey Girl.




Dagens låt är Jersey Girl

RSS 2.0