FEST FEST FEST FEST FEST FEST FEST!!!!!!!!!!

i kväll blir det fest :D jag har bara problem med att bestämma mig vad jag ska ha för kläder. hittar inte det jag vill ha!!! i morgon kommer älskade fredrika hem från landet :D hon ska sova hos mig för att hennes föräldrar stannar kvar på landet. det ska mysigt! men nu måste jag komma på vad jag ska ha på mig.


ödet

jag är en sån som tror på ödet, att allt händer för en anledning, det fins ngt gott bakom det onda och täken. Jag är int eså bra på att läsa av människor eller vad jag ska göra sen. jag vill ha kontroll på allt men ändå älskar jag överaskningar och att vara spontan. jag avskyr mörker för att jag inte ser ngt och inte har kontrol över allt som händer runtomkring mig, jag kan vara jätte ledsen men ändå jätte glad på samma gång. jag har alltid undrat om det är så att man gör saker och träffar andra människor för att sen senare i livet för att träffa andra och göra andra saker. hur ska man vet vad man ska välja och inte välja och gör vid alla tillfällen. vad mening med mitt liv är?

PUSS&KRAM T

orkar inte med rubriker

Ska ut och spela golf snart. jag skulle ha tagit en fästing spruta men det blev inte av lucky me!  jag är så rädd för sprutor sist jag skulle ta en så började jag nästan gråta.  Hur vet man om man har blivit smittad av BORELIA, TBE, RSSE!!!!! viste ni att man kan dö av TBE och bli förlamad av BORELIA men BORELIA har dom botemedel mot men inte TBE. det faligaste djuret i skärgården är faktiskt fästing. fästingar läger 2000 itll 3000 ägg usch va äkligt!!!! klappa aldrig ett rådjur dom kan ha upp till 2000 fästingar på sig!!!!!!  


PUSS&KRAM T

hemma igen

Jag träffa heddda ikväll vi satt på en brygga och bara prata och skratta!!!  det variktigt mysigt! älskar dig. i morgon ska jag träffa jessica det ska bli jätte kul!!! har saknat henne så mycket.

cissi tog bilden ( tagen va jessicas fb)

inte den finaste bilden på mig men alla är med på den ( tagen av jessicas fb tror jag)


haha bara till dig hedda!!!! lyssna på texten fick mig att as garva :D så fort jag kommer att höra den kommer jag att tänka på det!!!!  


PUSS&KRAM T

sommar sommar

i går kväll träffa jag hedda och clara och vi gick och hyrde film och drn gick hem till henne det va riktigt mysigt. jag önska att jag fick åka utomlands nu det är så kalt i sverige :P  jag önska att ngt hände!!!!!! här kommer dagens låt

lungn dag

idag har det varit en lung dag kände inte för att göra ngt.
i morgon kommer åsa och jessica hem från göteborg.  jag har solat och sovit i dag så förhoppningsvis
är jag inte blek vid slutet av sommaren!! : ) i morgon ska jag åka in till stan och köpa en necessär och titta på nya sommar kläningar.


PUSS&KRAM T


det kittlas i magen :)

Hej hej jag är så himla lycklig
visste inte att jag kunde må så här.
Saknar dig grymt mycket fredrika!!!!!!!!!!!


du är det finaste som finns <3

PUSS&KRAM T

hemma i stan <3

hej nu är jag hemma i stan.
Jag vet jag är lite efter men jag har blivit helt sold på Om jag kunde drömma twilght.
det är så bra så på min sommar lista av böker är den på aldra topen.

men nu läser jag att robert pattinson har gått ut med att han är homosexuel. är det sant?


Idag ska jag träffa hedda jag tror vi ska på stan jag har längtat efter alla afärer!!!! : )
Men nu ska jag göra mig i ordning för att träffa hedda och stan så ha en trevlig helg.
 


jag älskar måns zelmerlöws nya låt (hold on jag kan inte fatta att han har skrivit den själv!!!!!!!)

PUSS&KRAM T

på åsis <3

hej ´jag har varit på åsis  hela den här veckan. en ö längst ut i skärgården én halv timme från rödlöga. Jag har varit här med fredrika (hennes familj äger ön) och vi har varit på seglar läger det var skit kul kan skriva mer om det sen jag sitter längt upp på en klippa för att få motagning : ) men nu ska jag vara social med fredika så vi hörs senare

jag och fredrika på berget/klippan


PUSS&KRAM T


RSS 2.0