NYTT!

Efter skolan idag stack jag in till stan tanken va att jag skulle köpa Fredrikas presenter men det sluta med att jag hade med mig massa saker till mig med! det blev ett linne, bikinisar en ny svart spets BH och sen vänta ett paket på mig hem där det fanns en klänning och en ring i som jag hade beställt. Jag kan inte berätta vad jag köpte till fredrika får då blir det ingen överraskning! Åhh mamma gjorde en av mina favoriter till middag curry kyckling!

RINGEN!
 


KYSSAR! PÅ ER UNDERBARA MÄNNISKOR

NU SITTER JAG HÄR

Jag vakna förtidigt och jag var precis påväg ut till genom dörren och den så märkte jag att jag börja 9 och inte 8 men snart måste jag dra mig ut. nu måste jag sticka

dagens outfit

kortare tröja- ZARA
svart linne- vet inte var det kommer ifrån
jeans- miss sixty

KYSSAR PÅ ER!

DU ÄR SNYGG!

Dan har varit helt okej ganska lång dag. Imorgon slutar jag vid 11, jag och lisa ska köpa salad och sen sätta oss i parken och bara ta det lungt! mys! det regnar ut åhhhh va härligt! jag älskar regn jag tycker att det är så mysigt och härligt! vad har jag gjort idag ja jag har varit i skolan sen träning och sen hem och snart ska jag sova.



KYSSAR! & SWEET DREAMS!


TJOCKIS DAG ME LOVE

Idag får det bli en tjockis dag! mums säger jag bara! frukosten fick bli en skål med vindruvor och sen en liten muffin med massa bär i! haha om man ska tjocka så ska man tjocka! sen ska jag äta glass idag! fredrika får fåt mig huckt (vet inte hur det stavas)



DAGENS BÄSTA LÅT!!!!


KYSSAR

LITE OM HELGEN

Min helg va helt underbar kläder, grill och fredrika! På lördagen åkte jag och fredrika in till den där odd molly grejen och kolla runt då jag köpte en klänning sen så gick vi inte till hötorget där vi sen kolla i hm och zara på zara hitta jag en jätte söt randig kort t-shirt, den har tre lite bredare röda ränder och sen på renderna sitter det en röd roset SUPER GULIGT. På söndagen tog jag det bara lungt när mamma och pappa va klara med trädgården grillade vi det va hur mysigt som helst!
men nu ska jag äta frukost och sen göra mig i ordning för jag ska in till stan och möta jessica och becca och jag vet inte när lisa kommer in, men det är operation dagsverket idag och vi fick tag på en bössa! Så det blir mys i solen men glass eller ngt!

Bild från helgen

KYSSAR

OPS I DID IT AGAIN, I PIAD WITH MY CARD, GOT LOST IN THE MAL

Kan man ha för mycket kläder? det börjar bli lite mycket när man inte änns får plats med alla kläder i garderoben när hälften av kläderna ligger utspritt i rummet! appropå det så fick jag med mig ett lite längre linne/klänning med mig från odd molly och sen en t-shirt från zara. Det börjar gå lite för långt när man måste smuggla kläder hem! jag vill inte änns tänka på hur mycket jag har spenderat den här helgen! Jag älskar att shoppa men det är inte mitt liv det finns att jag prioritera mer! men jag älskar kläder och kan inet motstå dem!
KYSSAR TILL DOM!
(inlägget skulle ha publicerats i helgen)

I DAG ÄR EN VÄLDIGT SPECIEL DAG! OCH VET NI VARFÖR...

Jo för att världens bästa människa fyller år idag och det råkar vara min bästa vänn Fredrika Svanholm! Den tjejen har funnist för mig genom allt i fyra år snart.
Hon är den jag alltid kommer att finnas för och aldrig lämna!
Hon är den som är värd att kämpa för!
Hon är den jag alltid kommer att hjälpa vad det än är!
Hon är den jag alltid kommer att ha roligast med och kan vara mest avslappnad med!
Hon är den som kommer alltid berätta när jag gör fel och när jag har rätt!
Hon är den som jag alltid kommer att vända mig till för hjälp
Hon är den jag alltid kommer att berätta alltför först
Hon är den jag kommer gråta och skratta mest med
Hon är den som vet allt om mig

PUSSAR PÅ DIG OCH JAG HOPPAS ATT DU HAR HAFT EN UNDERBARDAG!

UPP OCH HOPPA!

Ska ut och springa nu så kom precis hem från fotbollen. Det är ju så härligt väder så man måste ta vara på det!
(oj såg nu att jag aldrig publicerade det här inlägget)
KYSSAR

ATT VARA ELLER ATT INTE VARA

God morgon alla skönheter! håller på att fixa lite i rummet tar undan kläder och så men jag ska träffa freddi snart och vi ska in till stan vi ska kolla in på odd molly grejen igen och sen vet jag inte riktigt. vid fyra ska jag till råsunda och kolla på fotboll med pappa det är vår pappa dotter grej tycker att det är mysigt och roligt! ikväll laddar jag upp de klädesplag som jag köpte igår på odd molly grejen. men nu ska jag fortsätta ha en härligt underbardag!!!

DAGEN OUTFIT (för er som gillar)

koft(den jag köpte igår) odd molly 100%cashmere
linne (köpte igår) odd molly
vita jeans zara
KYSSAR

MIN SÄG ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!

Det finns inge bättre än att ligga i sin egna säng när man är trött! och det är jag nu! kvällen va väll sisådär men aja det va mysigt en liten stund. men nu ska jag försöka sova det snurrar massa tankar så vi får se hur det går. men hoppas att ni har haft en härlig kväll! imorgon ska jag träffa Fredrika vi ska gå på stan och shoppa men vi får se hur det går för mig har ju shopping stop fortfarande, men det finns ju undantag när det gäller odd molly! visar kläderna jag köpte idag imorgon orkar inte nu ;)

bästa fredrika visst borde hon bli model!


KYSSAR OCH GOD NATT

DET VÄRSTA SOM FINNS ÄR DRYGA KILLAR

DAGENS INTE GILLA!
killar som är dryga och tror att dom är ngt!

DAGENS GILLA!
Ska på odd mollys utförsäljning! mamma har blivit inbjuden plus en så hon valde sin underbara dotter ;)


DAGEN!
Dagen har varit helt underbar! berättar lite mer sen men nu ska jag göra mig iordning för att åka med mamma


KYSSAR


DEN HÄR LILLA SKITUNGEN SAKNAR JAG JUST NU!

Saknar Cissi! puss på dig!


KYSSAR OCH GOD NATT

HÖGER, VÄNSTER, HÖGER, VÄNSTER

Nu ska jag ut och springa puss på er
KYSSAR PÅ ER

JAG ÄLSKAR DITT LEENDE

Börjar... bli sjuk eller jag vet inte men jag har ont i halsen. skolan va helt okej idag imorgon bli det bättre! jag vill ha nya kläder! men mamma har satt shopping förbud tills jag har plockat undan alla kläder och ränsat visst det är löjligt men jaja. Jag ska snart ner till källaren och hämta mina sommarkläder.

KYSSAR FRÅN LILLA MIG


PUSS PÅ DIG

det har regnat hela dan idag! och Jag älskar regn! tycker att det är jätte mysigt. Det har varit en rolig dag idag och så kommer det forsätta omk jag får bestämma!åh jag vet inte vad jag ska skriva! ni får en sån här
 det här visste inte ni om mig
när jag är hemma själv brukar jag
sätta på hög musik och dansa! haha
hahajag dansar framför camen, jag ser lite udda ut måste jag ändå erkänna! 


men nu ska jag fortsätta med matten har ju NP imorgon och det måste jag fixa! fick inte så bra resultat på förra!
är jag den ända som inte har sätt solsidan eller vad det där programet heter!? men nu ska jag börja plugga som jag har redan skrivit och dansa vidare!



KYSSAR PÅ ER!

JAG ÄR HUNGRIG!

sitter och väntar på att mamma ska komma hem med maten! det blir pizza ikväll som händer seriöst 2 ggr per år. jag gillar inte pizza spc mycket men jag va sugen på det idag och mamma skulle ändå på ngt möte i skolan och pappa orkade inte laga mat. Ikväll är det DH och couger town. idag hade vi ngn spc dag så vi hade ingen skola vi titta på film och jobbade i grupper bla skulle man skriva två snälla saker om varje per i gruppen vi va 5 gruppen.


oj det här inlägget publicerades aldrig...
nu siter jag jag och tittar DH. kyss nu hinner jag inte skriva mer kyssarkyssar


KYSSAR PÅ ER

ÅH VA DUKTIG JAG VA!

då har man sprungit en runda runt essingen det har längre tid en va jag trodde tog mig en timme tog dock lite omvägar så rundan skulle ta lite lägre tid! jag funderar på om jag ska ta en runda innan skolan för jag börjar 9 imorgon!? kommer de ske eller kommer det inte ske det är dagens fråga??? men nu ska jag duscha sen blir det mat!!!! älskar mat! 
går dagens citat " vissa lever av mat, jag lever för mat!"


dagens outfit bli de snygga träningskläderna




KYSSAR


NO YOU DONT HAVE TO GO

Sitter ute på balkongen och ja det är lite kalt men härligt! jag älskar att vara ut. ska snart ut och springa så man är fin till sommaren ;) haha medans jag skriver sitter jag och äter på en ostkrok! tiden går så sjukt snabbt det känns som om det va sommar nyss och runt hörnet är gymnasiet själv har jag tappat bort lappen så ajg kommer inte in på min sida så jag får inte veta vilka jag har kommit i på! åh va tråkigt det är att plugga! och särskilt matte! okej nu håller jag på att frysa i hjäl!usch det blev så kallt och det här inlägget har tagit väldigt lång tid att skriva så nu sitter jag i pappas gamla fjällräven haha glömt bort hur varma dom är. Det här blev ännu ett väldigt märkligt inlägg, det finns ju ganska många sånna här på bloggen!

här kommer... en ego bild, ni vet ju att jag är bäst på dom!

IF YOU LIKE HER, TELL HER BECAUSE SHE WON'T WAIT FOREVER

ska... lägga mig snart har varit en härlig dag med fredrika efter stan åkte vi hem köpte en salad på vägen och satte oss i soffan och åt och titta på tv haha.




GOD NATT

SISTA DAGEN

God morgon! idag är det den sista dagen som jag har på mig att köpa ngt som är oranget! men nu ska jag och fredrika åka inte till stan och bränna pengar. så puss
r!

GLASS I STORA LASS

nu sitter vi i sängen och vi vet inte riktigt vad vi ska göra om vi kolla film eller och vi bara ska sitta och prata. vi har spenderat hela dan på dalarö där det har grillats och ätits glass! mums säger jag bara. Jag och fredrika fick även våra skrattattacker i mella åt som vanligt! men nu ska jag inte skriva mer skriver kanske lite senare.
PUSSSSSSSSAR

I LOVE YOU EYES AND WHEN YOU SMILE

Då var det läggdags igen! jag jag är fortfarande jätte nervös inför morgon dagen!
men nu måste jag sova så jag inte somnar mitt i provet!

GOOOOOOOOOOOD NATT ALLA PÅ DENNA JORD SOM JAG BOR PÅ!

DU FÅR MIG ATT LE

livet är värt att leva tycker jag...
även den här dag har varit helt underbar! efter skolan stack jag, becca, lisa och jessica till cafe fix och satt där ett tag sen åkte jag hem för att jag behövde plugga matte tills imorgon jag är så sjukt nervös inför det!!! jag kan inte sluta le! vet inte riktigt vad det är men jag är bara överlycklig, den gamla Tinna börjar komma tillbaka och då är det ingen som kan stoppa mig!!! livet är underbart ibland och de är de stunderna som man kommer ihåg vrf det är värt att leva!
Det här hade jag på mig idag...

tröja-
den jag köpte på zara igår
linne- abercrombie and fitch (det är jätte guligt har söta spets kanter nederst och banden)
jeans- miss sixty (ÄLSKAR DOM)
skor- som man inte ser converse

kiss on the lip...

EN UNDERBARDAG!

Solen sken hela dagen idag, det började med att hedi prata för oss, hon prata om hur det va att sitta i ett av lägrena ja om hela händelsen. jag köpte två av hennes böker och fick dom singnerade. jag hade även NP i engelska sista delen och den va muntlig idag. Vi satt i en grupp av 4. Jag fick VG+ så nästan MVG och det är ju skit bra! så jag belönade mig med shopping det blev en tröja och en jacka bilder kommer i morgon har inte hunnit ta ngr för när jag kom hem åkte jag och mamma och åt på papa deli tror jag att det heter för pappa skulle på fotboll sen kom jag hem och plugga! ja det va min dag rätt härlig faktiskt!

haha sjuk bild på mig!!!



GOD NATT! ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR OCH ALLA LITE MINDRE UNDERBARA MÄNNISKOR! ;)

EN JORDGUBBE I BÅTTEN AV GLASET

Sitter och pratar med fredrika vi pratar om allt mellan himel och jord. det är så skönt att ha en vän som man kan bara prata ut sig hos och som inte dömmer än för hur man ser ut och vem man är som person. jag är lycklig att jag har en sån vän! (inlägget skulle ha publicerats för ngr timmar sen)


då var det godnatt igen...
nu hade jag tänkt sova puss...

veckan framför mig...
måndag: plugga
tisdag: plugga ännu mer
onsdag: NP engelska muntligt i grupp, Hedi Fried kommer och pratar i skolan om hur det var att sitta i koncentrationsläger i polen som nazisterna styrde över, plugga matte
torsdag: plugga matte
fredag:
NP matte, sen vet jag inte mer om fredagen
lördag: träffa fredrika och hon kommer nog sova här och på dan SHOPPA!
söndag: vara med fredrika förmodligen och SHOPPA!


Jag idag



 GODNATT ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!

HÄRLIGASTE KÄNSLAN ÄR ATT SKISA UPP MOT SOLEN

Sitter vid fönstret och pluggar matte än idag! det är så härligt att se mälaren glittra och att blåklockorna börjar titta fram under alla bladen, för då vet man att sommaren är påväg! så poetisk jag är.

igår...
hitta jag eller jag hitta dom för ngr veckor sen men jag tog fram dem igår. jag hitta ett par ray ban i garderoben i hallen som jag inte visste fanns! HAPPY MOMENT!


// LOVE T

LISA ÄR BÄST BÄST

Hejsan sitter i uppehållet med söt Lisa! Jätte mysigt! Snart skvi ge oss av till bilden, på svenskan gjorde vi charader hahaa jag och lisa fatta inte vem alla vi skulle utspela och sen på engelskan hade vi förberedelse inför NP.

ONE LIFE. ONE LOVE. ONE DEATH

Hejsan hejsan
Nu sitter jag i sängen och skriver ännu ett kvälls inlägg! idag har jag bara pluggat pluggat pluggat! som sagt så har jag pluggat och inte vilket ämne som helst utan matte. jag har nämligen NP matte på fredag och det måste gå bra! så nästa vecka ska jag börja träna på riktigt! jag hade tänkt gå på träningen i dag men jag bestämde mig för att plugga det underbara ämnet matte, ja om det vore så att matte va underbart. jag tycker att matte kan vara ganska kul när man väll förstår det!  men nu ska jag sova börjar tidigt imorgon och ska försöka att komma upp så jag kommer i tid! 
 

du är en sann vän! och det är du jag litar mest på!

// LOVE T och god natt

BORDE JAG VARA FÖRVÅNAD!!!!

Jag skrev ju ett helt inlägg om vänskap igår men igentligen hur FAN ska man veta vilka änns "riktiga" vänner är. Varför inte bara vara uppriktig och säga vad man tycker och tänker så man slipper höra det av ngr andra! för det gör bara ondare! Hur ska man vet vad som är sant och falskt om det man hör! det är lättare att tror på det som är negativt om ngn än det som är positivt.


// LOVE T


GODNATT

nu hade jag tänkt lägga mig ner i sägen och sova! skola imorgon! skulle gärna skippa ca 8veckor framöver och få sommarlov! på fredag får jag reda på det prelimnära svaret om vilket gymnasium jag kommer in på och jag håller alla min tummar som jag har, har tyvärr bara två så det blir inte så många men hur som helst så hoppas jag på design gymnasiumet. Skulle bli överlycklig om jag kom in där! så håll tummarna för mig! ha det så bra tills jag skriver nästa gång!

MILLENNIUM

Nu ska jag sitta fast klistrad framför tven och titta på millennium! har verkligen fastnat för serie varianten! ovanligt för mig!
skriver kanske lite senare men om inte sov så gott!
// LOVE T


MY ASS IS TO BIG FOR YOU TO SEE PAST BY IT!

Jag köpte nya jeans från miss sixty skit snygg! igår. förlåt för de dåliga bilderna men som ni säkert vet så är min camera sönder så ja det fick bli som det blev! försökte fånga detajernamen det fungera visst inte så bra!



// LOVE T


ATT SPOLA TILLBAKA TIDEN VORE UNDERBART, MEN DET SKULLE INTE LÖSA NGT!

Jag har en fråga! hur mycket klarar en vänskap av! om man har varit vänner under en längre tid är det då skrivet i sten att man ska vara närmast föralltid, kan en vänskap bli kompisskap eller är det så att om man har varit vänner går det inte att gå tillbak ett steg till att bara vara kompisar. kan man hitta varann igen eller måste båda ändra på sig? För mig är vänskap och kompisskap två helt olika saker, en kompis är en kompis och en vän är en vän. vänner är de som står dig närmast och vet allt om dig kompisar är precis som vänskap bara lite ytligare man kanske inte berätta exakt allt för varann. finns det människor som bara inte går att lita på och andra som man kan lita fullt ut på, beror det på vad typ av människa man är? om man än gång tappat bort varann kan man finna varann igen eller är det som är misstet misstet föralltid!? det finns bara en väg att få reda på svaren och det är att hålla ut att leva det liv som du har byggt upp för dig själv och fixa de misstag du en gång gjort! Lev livet så som du vill uppleva livet! man kan inte ändra andra bara dig själv. Ta en titt i spegeln och fråga dig själv om du är nöjd med den du har blivit jag vet att det finns saker jag borde förändra och jag försöker i min egna tackt!


// LOVE T

MY EGO IS PLAYING GAMES WITH ME

Hej har precis klätt på mig och duschat. Har även hunnit ha lite tråkigt framför camen! det här blev resultatet när man leker med den ovackra sidan! har ju varit i sälen under lovet och det har varit soligt nästan hela tiden resultatet på¨det är att min fräknar börjar titta fram! tecken på att våren/sommaren är här!



och sista bilden ni får


// LOVE T

SOMMARENS HÄRLIGA FÄRGER!

Jag kommer satsa mycket på starka härliga färger till sommaren och en av de färger som jag börjar gillar mer och mer är orang! det är så himla fin färg särsklit när man har blivit lite brun!
jag kommer börja göra en sådan här bild i veckan med en ny fin sommar färg!
ska även köpa ngt i färgen som kommer upp så i början av sommern kommer jag att ha massa finna starka kläder/accessoarer! HÄRLIGT

Så som ni ser så är den första färgen orange!


GÅRDAGENS LOCKAR

sitter och väntar på att min mobil ska ladda.  Jag ska snart åka in till stan och träffa cissi jag tror i ska fika och sen ska hon på träning och jag ska nog möta Fredrika. jag är sugen på att shoppa haha som vanligt! vad har hänt med YOUTUBE!?
hade lite tråkigt framför camen






och här har vi sista bilden!


jag tycker att lockar som man har sovit med är snyggast! och när dom inte är perfecta. åh robert pattinson är på tv han är sååååååå snygg! hehe åh jag irriterar mig på när andra skriver "hehe" så ska inte skriva det
nej men nu blir det stan för mig!

// LOVE T

RSS 2.0