lite om min vecka<3

Jag är snart klar med min första vecka på min prao och det här gott bra jag har jätte kul. Mamma tyckte att jag hade varit så duktig första dagen så jag fick presenter, jag fick chloé parfym och fred perry skor.  I dag gick jag, mamma och pappa till loggopederna och pratade och dom sa att jag ahr dyseleksi och massa saker. Nu i helgen ska vi åka in till stan och kolla på data åt mig så för skolan jag har hittat två jag vill ha!!!!!! Rosa Mac datan säger mamma att den är förstor så då hittade jag en annan HP:en är mycket mindre så det finns en stor chans att vi köper den till mig " HOPPAS HOPPAS" efter det gick jag, mamma och min faster på bio. Det var jätte kul hade inte träffat henne på jätte länge. jag hade lovat mamma och faster att jag skulle gå med dom på SHOPAHOLIC och man måste hålla det man säger. Jag läser boken nu och den är mycket bättre!!! men nu måste jag gå skriver mer sen när jag har tid

Fred Perry Gingham Flat Sandals


 PUSS T

2 DAGENS LÅT

Det blev 2 dagens låt





åda tilltalar mig mycket på olika sätt

Min helg

Jag har tävlat hela helgen här kommer lite blider från tävlingen!!! Det gick jätte bra för mig på tävlingen allt som allt förbättrade jag mina tider med 12 sec. Vi bodde jätte fint tyvärr glömde jag att ta bilder på rummet :( men jag tog massa andra och videoklipp


reste i lacoste t-shirt och jucie mjukisar


simmbanorna

klubben jag är i

det finns typ alltid sveriges flagga på tävlingar

hade lite tråkigt den sista timme  :)' (hehe)

Fredrika kollar på tävlingen

det vi åt

älskar bilar!!!!!!!!


När jag kom hem åkte jag och mamma å hyrde en film och la oss i sängen för att ta det lungt och titta på film. Jag var jätte trött när jag kom hem jag sov hela vägen hem från eskelstuna.




TRAILEREN




FILMEN var bra jag ger den en fyra av fem stjärnor

jag kan inte få nog av det hära gammla klippet


Inte skrivit på jätte läng (dagens låt)

HEJ
jag har inte skrivit på jätte länge som ni vet så har jag bytt skola för typ en månad sen jag trivs jätte bra!!!!!!! Jag tängte berätta varför jag har dagens låt(ar) Istället för att skriva jätte långa inlägg så tar jag låtar som beskriver hur jag mår el. hur min dag/vecka har varit/är. Om låten är glad så är jag så klart glad och om det är en ledsam låt så är jag väll ledsen. Min dag har varit bra. HEDDA och EMILIA kommer hem från orsa på söndag kväll saknar dom jätte mycket vill se deras varma snäll lenden. Om druyga 2 månader blir jag 15år saknar!!! Jag har ingen brådska att bli vuxen jag vill vara ung och frisk. Jag vill leva i ett liv utan problem och känna mig älskad och värdig att leva. Känna solen i ansiktet och grildoften i luften. Jag saknar så efter sommaren!!!!! Jag ska sola, bada, vara med kompisar, vara utomlands och njut av livet. Alla säger att man ska leva livet så länge man kan. Jag försöker men jag vet inte om det går något bara men men jag försöker. Jag är så GLAD jag vet inte riktigt varför men jag är verkligen GLAD har varit det hela veckan.


Måndag och helgen

Hej
Helgen började med att jag och mamma åkte in till stan och köpte present till elina och sen skulle vi gå till the phone house det slutade med att jag och mamma gick ut med en Xmobil till mig den som jag ville ha. Älskar den. Det blev tre saker till elina en super snygg T-shirt ett fint halsband och jätte gulliga hårspenen. På söndagen träffade jag elina vi gick och åt Sushi det var super gott sen gick vi hem till henne och hade jätte kul. Vi gjorde om min nya heder och bakgrund vist blev det skit snyggt :D
                      


Idag började jag 08:30 och sluta 12:30 för att jag skulle till tandläkaren. Hon sa att allt såg väldigt bra ut. Så allt är bra med mina tänder det är jag glad för.  Nu är jag hemma och ska ta det lungt. Jag är jätte trött!!!!!!


<3<3<3<3<3 IDAG FYLLER VÄRLDENS FINASTE ELINA 15 ÅR<3<3<3<3<3

                                            

Idag fyller Elina år. En av mina bästa kompisar. Hon är den finaste på jorden och hon förtjänar att ha en rolig födelsdag med mycket presenter och en stor tårta. 15 år fyller hon 5 år kvar till 20. Kom ihåg att jag älskar dig och kommer alltid att finnas här för dig bara ett samtal bort jag kommer så fort jag kan om du behöver mig och tar första planet som finns om jag skulle befinner mig på andra sidan av jordklotet. Du kan lita på mig till 110% och ännu mer jag kommer aldrig att svika dig jag kommer att göra allt för att du ska känna dig som du är den viktigaste personen som finns på jorden  för att det är du!!!! Vi har den kostigaste humorn som finns vi börjar skratt för vad som hälst när vi är tillsammans. Du betyder så mycket för mig Elina!!!!!!                                



<3GRATTIS GUMMAN<3

Fredag har äntligen kommit<3<3<3

Hejsan Jag känner mig väldigt glad idag=) Det kan bero på många saker! Mamma kom hem idag från New York och hade presenter åt mig=) Det är ju oxå fredag idag!!<3 det var en ganska kort skol dag idag det var skönt=)

Det var det jag fick av mamma


Ett inlägg från igår som jag glömde lägga in
PUSS&KRAM T

RSS 2.0